Zpěvačka Monika Bagárová potvrdila rozchod s MMA zápasníkem Muradovem

27. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Monika Bagárová a Makhmud Muradov s dcerou Ruminkou. (Foto: se souhlasem M. Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová na svátky fanouškům oznámila, že s MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem už netvoří pár. Společně mají roční dceru Ruminku, která se jim narodila v květnu loňského roku. Zpěvačka o tom informovala na svém instagramu.

“Někdy Vám v životě nevyjdou věci tak, jak by jste si přáli i přesto, že jste bojovali do poslední chvíle. Myslím, že je fér Vám říct, že už nejsme rodina. Hlavně proto, že jste byli u našeho začátku, taky u narození naší Ruminky a vím, že spousta z Vás nám drželo palce. S Machem jsme se rozešli z mnoha důvodů,” napsala na instagram zpěvačka Monika Bagárová. Se zápasníkem Makhmudem Muradovem žila od prosince 2018.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

27. května 2020 se jim narodila dcera Ruminka, na které oběma velmi záleží. “Oba se ale budeme snažit, aby Rumince v životě nechyběl úsměv a radost ze života,” uvedla zpěvačka. Letos Makhmud odjel do rodného Uzbekistánu kvůli podnikání. Na podzim na dotazy serveru iDnes.cz, zda vztah prochází krizí, Monika nechtěla reagovat.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Tou dobou už na sociální sítě zpěvačka nepřidávala společné fotografie a tak se médii šířily spekulace.  “Je to věc, která bolí a není jednoduché o ní mluvit. Nikdy pro mě nebylo nic víc, než láska a rodina. Přiznávám otevřeně, že potřebuji čas na to, se dát dohromady a proto jsem se rozhodla, že se teď na chvíli vypařím z internetového světa a budu se plně věnovat sobě a své Rumince, která je smysl mého života,” dodala na instagramu.

Celebrity - další články

Doporučujeme