Zagorová, Hložek a Kotvald znovu před kamerou! Společně přezpívali hit ze seriálu Sanitka

17. března 2021·Hudba·Lenka Skrzeczkova

Hana Zagorová, Stanislav Hložek a Petr Kotvald. (Foto: ČTK)

Hit ze seriálu Sanitka - Můj čas se vrací v nové podobě! Zpěvačka Hana Zagorovová se zpěváky Petrem Kotvaldem a Stanislavem Hložkem ji přezpívala do pořadu Pomozte dětem. Diváci tak na Velikonoce v televizi uvidí i úplně nový videoklip. Informoval o tom deník Blesk.

Píseň je aktuálně považována za hymnu zdravotníků. “Při natáčení v objektu nové pražské záchranné služby jsme se krátce pozdravili s jejich ředitelem. Můj čas je pro něj jakousi hymnou,” řekl Petr Kotvald pro deník Blesk. Zpěváci jsou moc rádi, že se píseň těší takové oblibě.

Původně se měla píseň zpívat přímo před publikem na Benefičním večeru Pomozte dětem, který bude v televizi vysílán na Velikonoce. Bohužel se vše muselo přizpůsobit pandemii, a tak celý přenos bude v netradičním duchu.

Hanka Zagorová spolu s Hložkem a Kotvaldem píseň ze seriálu Sanitka přezpívali a natočili k ní zbrusu nový videoklip. Chtějí tak vzdát čest všem záchranářům a zdravotníkům. “Původní zvukový záznam je starý skoro 40 let a tvůrci pořadu i my jsme chtěli, aby měla moderní zvuk a zněly v ní naše současné hlasy,” dodal Kotvald pro Blesk.

Podle zpěváka má píseň stále své kouzlo“Přitom nás tenkrát ani ve snu nenapadlo, že by se něco takového mohlo stát,” popisuje své pocity pro server Petr. Podle něj za to může i pokračování seriálu Sanitka, kde se píseň znovu objevila, a tak se těší velké oblibě nadále.

Hudba - další články

Doporučujeme