Jen růžová to může být? Modrá je dobrá? Co o vás říká vaše oblíbená BARVA

25. února 2017·Články·Redakce

shutterstock

Říkáte si, že si s přicházejícím jarem konečně pořídíte něco barevného do šatníku a nakonec si z obchodu opět nesete oblečení v tmavých odstínech? Není to náhoda. Barvy, které preferujete, vypovídají o vašem charakteru. Není to tak, že byste si černou vybíraly jen proto, že opticky zeštíhluje nebo že se právě ona jednoduše kombinuje s dalšími doplňky.

Muži (i ženy) v černém

Oblékáte se rádi do tmavé? Nedělá vám asi problém prezentovat své názory a opravdu milujete, když jste dobýváni druhým pohlavím. Svá rozhodnutí často neměníte. Myslete ale na to, že přílišná obliba v nošení černé odsává z těla energii a je potřeba ji čas od času vyměnit s nějakým zářivějším tónem.

Červenou nejen na líčka

Je červená ve vašem šatníku dominantní? Vy si život umíte vychutnat plnými doušky! Nošením rudé přitahujete pozornost okolí, zvlášť mužů a dominantních žen. Je barvou optimismu, zábavy a vášně. Nosí ji velmi často také cholerici.

Zářit jako sluníčko

Pokud je vaší oblíbenou barvou žlutá, tak vám rozhodně nechybí smysl pro humor – a co víc, legraci si děláte klidně i ze sebe a to dnes umí málokdo. Nudu přátelé ve vaší blízkosti neznají, sebevědomí vám nechybí, ale nepřeháníte to.

Modrá je dobrá

Nejen známý hit potvrzuje, že tato barva je velmi oblíbená. Pokud ji má v oblibě žena, pak je rodinný typ a ráda vytváří útulnou atmosféru domova. Svým blízkým věnuje veškerou pozornost. Lidé, kteří rádi nosí modrou, jednají přímo, neuchylují se ke lži. Působí vyrovnaně a vzbuzují důvěru.

Zelená je (nejen) tráva

Jedna z těch barev, kterou buď chcete vidět pouze na trávníku, nebo jste jí nadšeni a vašemu šatníku dominuje. Zelenou nosí ti, kteří mají rádi svůj klid, nechtějí být středem pozornosti a je na ně spoleh. Mnoho dobrodružství “se zelenými” sice nezažijete, bojí se totiž změn, ale jsou klidní a dokáží okolí vždy uchlácholit.

Bílá jako stěna

Světlé kousky všeho šatníku znamenají zálibu ve všem novém. Milujete změny! Protože je bílá barvou klidu, nosí ji i lékařský personál. Je ale také barvou křehkosti a něžnosti. Žena v bílé může být jak dobrodružné povahy s potřebou neustále něco plánovat, tak i tichá intelektuálka s hlavou v oblacích.

Fialky do vázy

Tato barva je často přiřazována k hysterickým povahám. Milovníci fialové mají velmi bujnou fantazii a své partnery přehnaně stráží. Ženy, které rády nosí fialovou, jsou skvělé milenky a dokážou si muže omotat kolem prstu, mimo to jsou velmi emotivní a často se jim přisuzují nadpřirozené schopnosti.

Jako cukrová vata

Růžová, to je láska – pro rodinu a blízké uděláte cokoliv, vždy jsou pro vás na prvním místě. Častokrát jsou tito lidé zklamaní, protože citově investují více než druzí. Ne náhodou je právě tato barva spojována s romantickými povahami. Pokud snílci oblečeni v barvě cukrové vaty narazí, můžou se poučit, aby nebyli přehnaně vstřícní.

Články - další články

Doporučujeme