Tip: Barvy vlasů, které jsou trendem letošního podzimu

19. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto (Foto: Shutterstock.com)

Pokud rádi experimentujete s barvami vlasů, tak věřte že, na podzim je na to správný čas. Počasí je totiž tmavé, ponuré a právě barva vašich vlasů, může dodat vašemu dni úplně jiný elán. Mezi barvy o které je největší zájem patří například ohnivě červená, čokoládově hnědá, zářící béžová nebo blombré.

Velkým trendem je zejména ohnivě červená, která je sladěna do odstínů zářivých žlutých pomerančů. Pokud ale nemáte rádi zářivou barvu, tak čokoládově hnědou určitě chybu neuděláte. “Pro ty, kteří hledají přirozenější vzhled, fungují lépe čokoládové základní barvy rozšířené do jasných měděných nebo béžových tónů,” popisuje serveru Health.com kadeřnice Kristine Choate.

Zářící béžovou neuděláte chybu. “Právě pro světlé blondýnky vidím jemnější, zářící béžové nebo máslové tóny,” dodává Choate. V posledních měsících začíná být trendem vybledlá růžová. Tato barva je dostatečně jemná a vypadá téměř přirozeně, takže se nemusíte bát, že byste porušili dress code.

Pokud ale hledáte styl vlasů, který vyžaduje malou údržbu a vydrží co nejdéle, tak je správnou volbou tzv. blombré. “Tato barva a styl vám vydrží až šest měsíců,” říká kadeřnice Stephanie Brown. Také frčí zvýraznění vlasů v předu, kterým je proslulá zpěvačka Dua Lipa. Tím přitáhnete k sobě veškerou pozornost. Posledním podzimním trendem je barva v odstínu směsné mědi. Barva vypadá nenáročně a vypadá lépe s každým novým centimetrem vlasů.

Na všechny zmíněné tipy se podívejte v naší galerii.

Články - další články

Doporučujeme