Aerolinky povýší cestování o level výš. Odteď se v oblacích vyspíte do růžova

2. července 2022·Koktejl·Redakce

Postele v letadle. (Foto: se souhlasem Air New Zealand)

Sedadla v ekonomické třídě u dálkových letů jsou pro některé cestující doslova noční můrou. Nejsou totiž navržena tak, aby se cestující cítili po celou dobu letu pohodlně. Dlouhá cesta proto bývá mnohdy vyčerpávající a únavná. Jedny aerolinky ale přišly s jednoduchým řešením. Lidem nově budou nabízet skutečné postele. Informoval o tom New York Post.

Letecká společnost Air New Zealand se vydala do boje proti nekomfortním sedačkám na dálkových letech. Nově si cestující budou moci vyzkoušet, jaké je to spát na posteli v oblacích. Letouny budou obsahovat podle serveru šest plnohodnotných spacích míst.

Tato novinka bude součástí nových Boeingů 787 Dreamliner, jejichž provoz je naplánován na rok 2024. K dispozici pak budou na ultra dlouhých 17hodinových letech.

Cestující, který bude v economy třídě, si tak bude moci zarezervovat spací místo na čtyři hodiny. V letadle by měly být dvě řady po třech lůžkách. Celý koncept společnost představila i na svém twitteru, kde se objevily i snímky, jak spací “boxy” budou vypadat. Nebude tam chybět polštář, lůžkoviny, špunty do uší, lampička na čtení či USB port.

Koktejl - další články

Doporučujeme