Anonym před 14 lety našel prsten. Od té doby se na něj lepila jen smůla, teď ho odevzdal na policii

28. července 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Prsten našel anonym před 14 lety. Od té doby ho podle jeho vzkazu doprovázela jen smůla. Proto se rozhodl ho poslat na policejní stanici v australském městě Stanley. Ta teď pátrá po původním majiteli.

Zasílku s prstenem a vzkazem, ve kterém stálo: Tento prsten jsem našel v Alexander Terrace v roce 2007. Od té toby mě provázela smůla. Omlouvám se.” dorazila na policejní stanici o víkendu. Policie se tak rozhodla okamžitě začít pátrat po pravém majiteli.

Rádi bychom tento drahocenný prsten vratili jeho pravému majiteli, protože upřímně řečeno, od chvíle, co dorazil, se tu dějí podivné věci. Získat ho ale nebude jen tak, budete muset prokázat, že je váš,” napsala policie na Facebooku.

Samozřejmě příspěvek se stal během pár minut terčem vtipných komentářů. “Jakožto velkého fanouška Pána prstenů jste mi zvedli náladu,” napsala jedna komentující. Pravděpodobně bych se ho zbavil po jediném smolném roce a nečekal bych 14 let,” dodal další. Zatím není známo, kdo je majitelem prstenu a jaké smolné události se jeho nálezci udály.

Co na to Jan Kraus?

Koktejl - další články

Doporučujeme