Dnešní dávka roztomilosti. I mezi psem a kočkou se může vytvořit nerozlučné pouto

18. července 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Opravdu rozkošné video obletělo internet. Na něm kočka mňouká na psa, se kterým žije pod jednou střechou. Ten za ní přijde a následně všem ukážou, že i mezi nimi může být opravdu silné přátelství. Informoval o tom Hindustan Times.

Existuje názor, že kočky a psi jsou antagonisté. Běžně jde tak vidět, že jsou obě zvířata vůči sobě nepřátelská. Najdou se i tací, kteří spolu vycházejí velmi dobře.

Každého potěší jakékoliv video, kde vidí, že ve vztahu mezi kočkou a psem může být také harmonie. Příkladem je právě zveřejněný příspěvek na instagramu. Na něm micka volá mňoukáním psa, aby ji následně utěšil. Čtyřnohý přítel pak za ní opravu dorazí a začne se s ní mazlit.

“Některé věci se nikdy nezmění. Pouto a důvěra,” napsal k příspěvku majitel čtyřnohých chlupáčů. Od zveřejnění už video vidělo přes 6,2 milionů lidí.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Jun, Yong & Nom (@jun_yong_nom)

Reakce na sebe taky nenechaly dlouho čekat. “To mi vykouzlilo úsměv na rtech, děkuji,” napsala jedna z komentujících. “Je pravda, že spojení mezi psem a kočkou je neoddělitelné a příliš složité na pochopení,” dodal další.

Koktejl - další články

Doporučujeme