Drama v Pákistánu pokračuje: Česká učitelka pláče a nejí, stěžuje si její muslimský manžel

17. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Česká učitelka (65) se provdala za o 42 let mladšího pákistánce. (Foto: Reprofoto YouTube – Urdu Point)

V minulosti jsme vás informovali o české učitelce (65), která odcestovala za svou láskou přes internetu, Abdullahem, do Pákistánu. Následně se rozhodla přijmout islám a za mladíka, který je o 42 let mladší se provdala. Bohužel růžové obláčky se záhy rozplynuly. Učitelka je ze vztahu podle tamních zdrojů velmi nešťastná a podle deníku Blesk celý svátek zamilovaných proplakala.

“Proplakala celý Valentýn,” postěžoval si Abdullah pro deník Blesk. Bohužel chyba byla tentokrát na manželově straně, jelikož si myslel, že v České republice se Valentýn neslaví. Opak byl ale pravdou, čímž si mladík sám přilil olej do ohně.

Češka v Pákistánu je tak ještě více nespokojená, a podle zdroje deníku Blesk se přestala bavit i s Abdullahovou rodinou. Také skoro vůbec nic nejí, stravuje se pouze místním pečivem.

Novomanžel ale své krásné učitelce slíbil, že jakmile to bude možné, tak společně odcestují zpět do Česka. “Odcestování do České republiky učiní mou manželkou šťastnou,” řekl Blesku Abdullah. Plánuje si najít i práci na benzínově pumpě.

Koktejl - další články

Doporučujeme