Česká učitelka (65) se provdala za mladíka (23) z Pákistánu. Po svatbě ji čekala krutá realita, má strach o budoucnost

12. února 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Česká učitelka (65) se provdala za o 42 let mladšího pákistánce. (Foto: Reprofoto YouTube – Urdu Point)

Kruté vystřízlivění prožívá česká učitelka (65), která se zamilovala přes sociální síť do o 42 let mladšího Pákistánce Abdulláha (23). Češka se po několika letech dopisování rozhodla za ním odcestovat, bohužel netušila co ji na druhé straně čeká. Podle serveru eXtra.cz se nyní bojí o svou budoucnost a netuší, jak tato cesta dopadne.

Učitelka si s Pákistáncem začala před třemi lety dopisovat skrze sociální síť Facebook. Během dopisování Češka propadla hlubokým citům a letos za Abdulláhem odletěla do jeho rodné země. Po příletu na letiště v Lahaur bylo nejprve vše zalité sluncem. Mladý pákistánec ji požádal o ruku a ona okamžitě souhlasila. Za pár dní přijala islám a vzali se.

 

Následovalo kruté vystřízlivění

Podle deníku Blesk je Abdulláh již delší dobu nezaměstnaný a nemá žádné peníze. Proto se rozhodl na jejich vztahu vydělat, a tak pákistánským médiím nabízí rozhovory za horentní sumy. Také nemá problém si od své partnerky peníze půjčit.

Učitelka má podle deníku Blesk ze svého partnera velký strach. Dva dny dokonce už nejedla. Ohledně sňatku se na internetu rozjela velká vlna diskuzí. Podle uživatelů sociální sítě Facebook je učitelka pro Abdulláha pojistkou, že bude moci konečně odcestovat do zahraničí.

“Vzal si ji kvůli vízum,” napsala jedna z komentujících na Facebook. “Chce české občanství, to je jasné,”dodala druhá. Zatím se Abdulláhovi ale nedaří vízum získat.

Koktejl - další články

Doporučujeme