Fenka se zaběhla před osmi měsíci. Nyní ji našli tisíce kilometrů od domova

18. dubna 2024·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Opravdu šťastný konec má příběh ztracené fenky Mishky z Kalifornie. Ta se zaběhla své milované rodině před osmi měsíci a nikdo už nedoufal, že by se našla. Až nyní ji objevili na předměstí Detroitu. Tedy více než 3 200 kilometrů od domova. O příběhu informoval server USA Today.

Mehrad Houman bydlí s rodinou v San Diegu a jednoho dne se rozhodl fenku Mishku vzít s sebou do dílny. Na chvíli se od ní vzdálil a v ten moment se pes rozhodl jít prozkoumávat okolí a zatoulal se. Pro všechny členy rodiny to byla obrovská rána, protože ji všichni milovali.

Rozhodli se tak okamžitě vyvěsit letáčky o jejím ztracení v okolí a nasdíleli to i na sociální sítě. Žena Mehrada nikdy nepřestala věřit tomu, že se fenka najde, a nakonec se tak i stalo. Mishka se po dlouhých osmi měsících našla 3 200 km od domova na předměstí Detroitu, což je téměř na druhé straně Spojených států.

Jeden z místních si psa všiml, jak se potuluje po okolí, a tak zavolal policii. V útulku pak načetli zvířeti mikročip a zjistili, že se zaběhla rodině v Kalifornii. Mehrad ani na moment neváhal a jakmile mohl, nasedl do auta a vydal se na desetihodinovou cestu do Michighanu. Mishka páníčka okamžitě poznala, a tak setkání bylo plné radosti a nehynoucí lásky. Později se ukázalo, že fenku nejspíš někdo ukradl, protože v době odchytu policií měla čistou srst, a tak se o ni někdo musel celou dobu starat.

Koktejl - další články

Doporučujeme