Kde si ustele, tam si lehne. Fotografie spícího štěněte dojímá internet

9. května 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Fotografie spícího štěněte okouzlila nejednoho uživatele sítě Reddit. Bandit se tak stal doslova psí hvězdou. Doteď má snímek přes 35,9 tisíc zhlédnutí. Informoval o tom server Newsweek.

Moje štěně znovu uslo, když vstávalo z pelíšku,” napsal k příspěvku majitel psa. Na fotografii jde vidět, jak se ospalému Banditovi podařilo převrhnout během vstávání svůj šedý pelíšek. Ten zůstane pak ve vzpřímené poloze. To ale štěně neznepokojilo a rozhodlo se si nakonec ještě zdřímnout.

My Puppy fell back asleep while getting out of his bed from AnimalsBeingDerps

Rozkošný snímek se tak stal doslova hitem internetu. Je těžké být štěnětem,” napsal k fotografii jeden z uživatelů. Líbí se mi, jak štěňata umí usnout kdekoli, v jakékoliv poloze, uprostřed aktivity a pak najednou z minuty na minutu jsou schopna vyskočit a letět třeba ke dveřím,” dodal další.

Podle Newsweeku dospělí psi naspí 12 až 14 hodin denně. Štěňata jsou ale schopná spát 20 a více hodin denně. Psi potřebují více spánku než my. Jsou pak více svěží a nabití energií,” uvedla pro server organizace zaměřená na péči o psy.

Koktejl - další články

Doporučujeme