Krutá matka a vražedkyně je venku z basy. Její dcery se bojí pomsty

2. května 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Dvou vražd a mučení nejen vlastních dcer se dopustila Michelle „Shelly“ Knotek z Ameriky. Za hrůzné činy dostala u soudu jen 22 let vězení. Přestože měla být propuštěna až v roce 2026, je podle Daily Mail již několik měsíců na svobodě. Nikdo neví, kde se nyní žena nachází, nicméně z jejího propuštění mají strach především její dcery, které svou krutou matku nakonec udaly na policii.

Žena vyrůstala v nefunkční rodině, kdy se matka opíjela a následně od rodiny údajně odešla. Svou frustraci si Michelle surově vybíjela na svých mladších bratrech. Vztek se ještě znásobil, když zjistila, že její matka od rodiny neodešla, ale byla ubita k smrti. Stala se z ní nezvladatelná dívka, která se sebepoškozovala, kradla a v sedmnácti letech odešla z domu ke svému prvnímu manželovi. V roce 1987 si vzala svého třetího a osudového manžela Davida Knotka. Do jejich vztahu si přivedla dvě dcery a spolu pak měli ještě další dva potomky.

V jejich domě bydlel i Davidův synovec, ke kterému se Michelle chovala neuvěřitelně krutě. Zakazovala mu například močit, a když od ní dostal povolení, musel stát před domem, být nahý a ona ho při tom polévala ledovou vodou. Podobně se chovala i ke svým dcerám, které psychicky a fyzicky týrala. Když jejich matka usoudila, že si nezaslouží jídlo, zavírala je do psí boudy. Jedné dceři dokonce prorazila hlavu skleněnou vitrínou.

V jejich domácnosti s nimi chvíli žila i kamarádka Michelle, kterou však brzy také začala ponižovat a mučit. Jednou po hádce Michelle ubila kamarádku k smrti. Celou rodinu přesvědčila o tom, že se to nikdo nesmí dozvědět, jinak by šli do vězení všichni. Její manžel kamarádčino tělo spálil, a když chtěl jít synovec na policii a vše nahlásit, jeho vlastní strýc ho zastřelil. V roce 2003 s nimi začal žít válečný veterán, kterého Michelle začala týrat podobně jako všechny ostatní.

Zakazovala mu chodit na toaletu, nutila ho pít vlastní moč a bila ho. Nakonec staříka donutila skočit ze střechy jejich domu, při čem si muž přivodil mnoho zranění. Knotek seniorovi nepomohla a polila ho bělidlem. Když muž po několika dnech bolestí zemřel, zakopal ho manžel vražedkyně na zahradě.

Její dcery už krutost matky neunesly a šly na policii. V roce 2004 byla odsouzena k 22 letům ve vězeníza dvě vraždy, jeden pokus o vraždu a násilí na vlastních dětech. Manžel šel do vězení na 13 let. Již dnes je však obávaná vražedkyně zpět na svobodě a dle Daily Mail by měla být do konce letošního roku pod soudním dohledem. Není divu, že se dcery a jejich rodiny bojí, že se tato narušená žena bude chtít pomstít. Otázka je, zda by taková osoba měla vůbec někdy opustit zdi věznice.

 

Koktejl - další články

Doporučujeme