Kolik se dá vydělat na OnlyFans? Česká hvězda promluvila. Možná změníte zaměstnání

10. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Xholakys Foto zdroj: Instagram Xholakys – se souhlasem Xholakys

Valerie Holáková alias Xholakys je jednou z nejznámějších Češek, které se prezentují na čím dál víc populární sociální síti OnlyFans. Pro Xholakys ale nejde jen o přivýdělek ke studiu na vysoké škole, jak to mnohé dívky mají. Její obsah jí vydělává tolik, že možná začnete uvažovat, že změníte zaměstnání. Rozpovídala se o tom v podcastu A-cast.

Valéria byla hostem influencera Kid Ajv v podcastu A-cast. Mimo jiné přišla řeč i na již zmíněnou platformu OnlyFans a na otázku, kolik si na ní úspěšná dívka může vydělat. Xholakys si měsíčně přijde až na 125 000 dolarů, tedy na 3 miliony korun. 

View this post on Instagram

A post shared by xholakys (@xholakys01)

Když vyšla najevo tato částka, influencerovi spadla brada. A jistě nejen jemu, ale každému, kdo podcast poslouchal. Možná se teď někdo pozastaví nad tím, co se rozhodl dělat za povolání a začne zvažovat, zda není čas na změnu.

Určitě to ale není tak jednoduché. Xholakys je velice úspěšná nejen u Čechů, ale i ve světovém měřítku. Celkem její obsah odebírají tisíce lidí. Na OnlyFans si můžete vybrat hned z několika druhů členství a při základní volbě vás odběr vyjde přibližně na 600 korun.

Koktejl - další články

Doporučujeme