Krajta nadívaná aligátorem: Sexy vědkyně sdílela šokující video. Uvnitř obřího hada našli nebezpečného predátora

14. listopadu 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Shutterstock)

Na internetu se začalo šířit virální video, které na svůj instagram umístila Rosie Moore, vědkyně, která se stala svědkem šokující události. Uvnitř utracené krajty našli aligátora o velikost 1,5 metru. Informoval o tom Daily Mail.

Rosie Moore je tak sexy vědkyně, že by stálo za to napsat celý článek jen o ní a přidat její fotky, které by jistě potěšily nejedno mužské oko. Na svém instagramu jich má v sexy pózách a plavkách víc než dost. Mezi nimi se však nedávno objevilo video, které všem vyrazilo dech a po chvíli se z něj stal virál.

Na videu je mrtvá krajta, která ve svém těle skrývá něco opravdu velkého. Původně si vědci mysleli, že se jedná o jelena. Když ale velikého hada prohmatali a následně rozřízli, zjistili, že plaz má očividně vytříbený gastronomický vkus. Uvnitř žaludku byl aligátor dlouhý 1,5 metrů.

View this post on Instagram

A post shared by Rosie Moore (@rosiekmoore)

Ve floridském Národním parku Everglades nepůvodní krajty představují velký problém. Prý jim svědčí tamní subtropické prostředí, a dožívají se vysokého věku. „To představuje hrozbu pro celou řadu volně žijících živočichů,” uvedla v příspěvku Moore. Krajty se prý rychle rozmnožují a jsou schopny se maskovat ve svém okolí.

Koktejl - další články

Doporučujeme