Kvůli lockdownu se páru protáhlo rande naslepo na čtyři dny

19. ledna 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Kdyby Číňanka Wang věděla, že uvízne v domě svého nápadníka na čtyři dny, určitě by si své rozhodnutí, zúčastnit se rande naslepo, lépe promyslela. Za svým nápadníkem se vydala do města Čeng-čou, které se během večeře uchýlilo do karantény. Informoval o tom server BBC.

Jelikož nápadník Wang rád vařil, chtěl své potenciální partnerce předvést své kulinářské umění. Proto ji pozval k sobě domů. Bohužel zatímco žena s mužem večeřela, ostatní obyvatelé oblasti Čeng-čou se museli uchýlit do přísné uzávěry.

“S mužem, jehož jsem viděla poprvé v životě, jsem musela zůstat čtyři dny v jeho domě. Kromě toho, že takřka nepronesl ani slovo, občas připomíná panáka vyřezaného ze dřeva. Uvařené pokrmy nebyly nic zvláštního. Považuji za nadějné, že se chce zlepšovat,” uvedla podle BBC na sociální sítí WeChat.com Wang.

Pro oba to byla velice zajímavá zkušenost, ale znovu by ji určitě podstoupit nechtěli. Čína stále uplatňuje nulovou toleranci vůči covidu, což v praxi znamená, že tamní úřady jsou schopné uzavřít i celé město do karantény.

Koktejl - další články

Doporučujeme