Napadený kocourek Buddy se pomalu zotavuje z hrůzného zážitku, brzo půjde k adopci

7. dubna 2022·Koktejl·Redakce

Kocour Buddy. (Foto: se souhlasem SPCA Pennsylvania)

Kocour Buddy si zažil obrovské trauma. Dva teenageři úmyslně poslali své psy na bezbrannou kočku, a ta utrpěla život ohrožující zranění. Následně se dostala do péče Pensylvánského centra SPCA, které pomáhá se zotavením týraným zvířátkům. Teď ošetřovatelé zveřejnili video, na kterém si kocourek hraje s hračkou a jde vidět, že se mu daří lépe. Informoval o tom server Newsweek.

Na začátku dubna byl Buddy převezen do centra pomoci, kde ho po střetu se psy ošetřil veterinář. Kocourkovi se vede lépe. Úžasně se přizpůsobuje, hraje si a lenoší. Zamilovali jsme se do něj,” uvedla pro server pracovnice Kocher. Černý chlupáč se bude ještě dlouho zotavovat, než bude nabídnut k adopci. Stále užívá nějaké léky, ale z velké části je zcela v pořádku,” dodala.

Incident, který ohrozil kocoura na životě byl zachycen na video, které později kvůli násilnému obsahu facebook stáhl. Na něm jsme mohli vidět, jak dva teenageři sledují své psy, kteří napadají kočku. Dokonce bylo se zvukem a na něm jde slyšet, jak jeden z chlapců na psa křičí, že je hodný kluk.

Útok skončil až v okamžiku, když vyšli z domu Buddyho majitelé. Psi ho zranili v oblasti břišní. Mladisvé následně úřady zadržely a čelí obvinění ze zločinu bitky se zvířaty a jejich týrání.

Jedním z Buddyho ošetřujících je i veterinář, který mu ošetřoval zranění. SPCA také na facebooku zveřejnila videa, jak si hraje na dece se svou oblíbenou hračkou. Poté, co se video zotavujícího kocourka objevilo na internetu, chytil jeho příběh za srdce nejednoho milovníka zvířat. Dokonce SPCA obrdžela příval darů z celého světa.

Koktejl - další články

Doporučujeme