Nastěhoval se do nového domu. Hned první den objevil ve stěně panenku s děsivým vzkazem

23. září 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Angličan v minulých dnech objevil ve svém domě něco, co se může stát jen v těch nejděsivějších snech. Ve stěně byla hadrová panenka se vzkazem, že zavraždila původní majitele. Přesto, že většina lidí by měla nahnáno, mladík bere celou situaci s humorem. Infomoval o tom Daily Mail.

Davaatřicetiletý Johnathan Lewis z anglického Liverpoolu od nového domu dostal klíče v pátek a krátce potom se rozhodl prozkoumat dutinu, která byla pod schodištěm.  O té dutině pod schody, která byla zakrytá sádrokartonem jsem věděl. Skrz sádrokarton jsem prorazil díru velikosti pěsti, posvítil dovnitř a spatřil sedící panenku,” uvedl Lewis pro Daily Mail.

V tom si všiml nečeho neobvyklého, panenka svírala v ruce vzkaz. Jehož slova by nejednoho člověka vyvedla z míry. “Milý nový majiteli, děkuji za vysvobození! Jmenuji se Emily. Původní majitelé v tomto domě Bydleli v roce 1961. Neměla jsem je ráda, a tak museli jít. Stále si zpívali a byli veselí. Bylo to odporné. Jako jejich smrt jsem zvolila ubodání, tak doufám, že máš nože. Snad se ti bude dobře spát,” stálo podle zahraničního serveru na papíře.

Kamarádi Johnathanovi radí, aby se odstěhoval. Ten však celou situaci považuje za absurdní. “Myslím si, že je to k smíchu. Budu upřímný. Celá ta věc mi přijde vtipná,” uvedl s tím, že souhlasí s realitním agentem. Ten tvrdí, že vzkaz tam někdo musel dát před čtyřmi lety, kdy se předělávala kuchyň. “Myslím, že to tam je od té doby, protože papír nevypadá nijak staře,” dodal Lewis pro Daily Mail.

Koktejl - další články

Doporučujeme