Odvážný kousek: Kočka vyskočila z hořícího domu a s ladností přistála na všech čtyřech

21. května 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Ne nadarmo se říká, že kočka má devět životů a dopadne na všechny čtyři. Důkazem je černá kočka z Chicaga. Ta se rozhodla nečekat na pomoc a vyskočila ze čtvrtého patra hořící budovy. Přistání zvládla na jedničku a neutrpěla žádná zranění. Informovala o tom televize ABC 7.

Minulý týden byli chicagští hasiči přivolání k požáru domu ve čtvrti Englewood. Všechny nájemníky okamžitě evakuovali, nikdo ale netušil, že se v hořícím bytě, ve čtvrtém patře, nachází černá kočka.

Kočka ve snaze se zachránit z hořícího pekla vystrčila přední tlapky přes okraj okna a bez zaváhání vyskočila. Kupodivu dopadla na všechny čtyři. Při dopadu si i lehce poskočila a utíkala se schovat pod nejbližší zaparkované auto.

Tam se schovávala, dokud se necítila lépe. Po pár minutách vylezla a pokusila se vylézt na zeď a vrátit se dovnitř,” uvedl mluvčí hasičů Larry Landford. Hasiči ji ale chytili a nechali vyšetřit veterinářem. Ten konstatoval, že je kočka v naprostém pořádku. Podle zahraničních médií se záchranáři nyní snaží najít majitele této nebojácné kočky.

Koktejl - další články

Doporučujeme