Originalita nebo prokletí? Žena má nejdelší křestní jméno na světě. Určitě si ho nezapamatujete

11. ledna 2022·Koktejl·Marek Blažíček

Její jméno má 1019 znaků a je prakticky nevyslovitelné. Dnes sedmatřicetiletá žena se je sice naučila nazpaměť, ale od ostatních si nechává říkat jednoduše Jamie. Není se čemu divit.

„Chtěla jsem překonat nějaký světový rekord a dostat se do Guinnessovy knihy rekordů. Taky jsem chtěla, aby moje dcera měla jedinečné jméno, které nebude mít každá druhá,” řekla matka dívky Sandra Williamsová v roce 1997.

Ta si však nechává říkat pouze Jamie a svoje zvláštní křestní jméno bere jako pozitivní věc: podle svých slov se díky němu dostala do televize a mohla cestovat. Sama se ho navíc dokázala naučit nazpaměť.

A jak to celé jméno zní? Je to jednoduché:

Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarnae renquellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhalhinive’onchellecaundenesh eaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrilynnezekeriakenvaunetradevonneya vondalatarneskcaevontaepreonkeinesceellaviavelzadawnefriendsettajessicanneles ciajoyvaelloydietteyvettesparklenesceaundrieaquenttaekatilyaevea’shauwneorali aevaekizzieshiyjuanewandalecciannereneitheliapreciousnesceverroneccalovelia tyronevekacarrionnehenriettaescecleonpatrarutheliacharsalynnmeokcamonaeloies alynnecsiannemerciadellesciaustillaparissalondonveshadenequamonecaalexetiozetia quaniaenglaundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauandavernellchishankcarl inaaddoneillesciachristondrafawndrealaotrelleoctavionnemiariasarahtashabnequcka gailenaxeteshiataharadaponsadeloriakoentescacraigneckadellanierstellavonnemyiat angoneshiadianacorvettinagodtawndrashirlenescekilokoneyasharrontannamyantoniaaquin ettesequioadaurilessiaquatandamerceddiamaebellecescajamesauwnneltomecapolotyoajohny aetheodoradilcyana. 

Zdroj videa: YouTube

Koktejl - další články

Doporučujeme