Páníček hladil místo psa jeho hračku. Reakce mazlíčka vykouzlí úsměv nejednomu diváku

7. března 2024·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Depositphotos)

Domácí mazlíčci umí žárlit na určité podněty jako lidé. Důkazem je pes, který dal jasně najevo, že nárok na hlazení má jedině on. Informoval o tom server Newsweek.

Co se to tady děje?” Stojí ve videu, které bylo zveřejněno na sociální síti TikTok. Jeden z uživatelů se rozhodl podělit o vtipný záběr, na kterém hladí oblíbenou psí hračku v podobě plyšového dinosaura. Pes to zpozoruje, zakouká se nechápavě na svého pána, rázem přiskočí a lehne si na místo hračky. Tu následně začne okusovat a užívá si vybojované hlazení.
@pescado249 What is going on here?!🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️ #jackrussell#dog#jackrussellterrier#mailopiedzivojumi#jackrusselsenior#ilovedogs#pet#funny#cute#mymom♬ Me and My Pet – Eitan Epstein Music

Video má už přes 240 000 zhlédnutí a všichni milovníci zvířat jsou reakcí čtyřnohého chlupáče udiveni. Hej dinosauře, drž se zpátky. Toto je moje máma,” okomentoval vtipně situaci jeden ze sledujících. To je tak toztomilé.”Jak se tento malý zeleny dino opovažuje sedět na mém místě?! dodali další.

Koktejl - další články

Doporučujeme