Radostné setkání: Muž našel své biologické rodiče po 31 letech

6. června 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Muže jako čerstvě narozené miminko našli před jednatřiceti lety na veřejných záchodcích v blízkosti britského klubu Wolverhampton Wanderers. Proto dostal jméno po klubové legendě a následně se dostal do adoptivní rodiny. Teď se díky DNA analýze po 31 letech shledal se svým otcem. Informoval o tom server ITV.

Stevena Bulla ještě jako miminko našla zaměstnankyně fotbalového klubu ve Wolverhamptonu na veřejných záchodcích v roce 1989. První hodiny života jsem prožil tady. Svým způsobem je to můj domov,” řekl pro televizi ITV v pořadu Dlouho ztracená rodina Bull. Tomu je dnes 31 let a rozhodl se najít své biologické rodiče.

O tom, že je adoptovaný od malička věděl a náhradní rodina se mu snažila dát co nejvíce lásky. Báli jsme se té konverzace, protože jsme nechtěli zranit jeho city. Ale tomu tématu se vyhnout nemůžeme. Musíte jim říct pravdu,” uvedla jeho adoptivní matka Stella.

Biologické rodiče se pokoušel najít již před deseti lety, nikdo ale na jeho výzvu nereagoval. Pomohl mu až tým zmíněného pořadu, který porovnal Stevovu DNA s dostupnými vzorky v databázích. Ukázalo se, že otcem je jistý Rob, který je ženatý a má dvě dcery. Našli také jeho matku, ta se se synem setkat nechtěla.

Nemůžu popsat všechny okolnosti. Jen mohu říct, že nebyly moc pěkné. Nikdy jsem se přes to nepřenesla, každý 17. březen zapaluji za tebe svíčku,” napsala Stevenovi v dopise matka. Je mi líto toho, co jsem provedla. Buď navždy šťastný, navždy tě budu milovat,” dodala. Naopak Rob se se Stevenem setkal. Neměl jsem ponětí, že je těhotná,” řekl dojatý otec. Řekl, jak moc mu je to líto a jak to asi muselo být těžké. To pro mě hodně znamená,” dodal Steve po radostném shledání.

Koktejl - další články

Doporučujeme