Sex v letadle? Odškrtnuto! Tenhle pár při tom ale viděli všichni cestující a následně i celý internet

14. září 2023·Koktejl·Redakce

Sex na toaletě v letadle bývá často nedílnou součástí sexuálního TO DO listu mnoha párů. Když se ho snažili splnit dva cestující na palubě letadla EasyJet, postarali se při té příležitosti o zábavu všech cestujících včetně stevarda. Ten otevřel dveře a všem se naskytl pohled na vášnivý pár se staženými kalhoty a v kompromitující poloze. Video z tohoto zážitku se rozšířilo po internetu.

Když se vášnivý pár, který cestoval na palubě letadla společnosti EasyJet, rozhodl k odvážnému a vzrušujícímu kroku, zřejmě netušil, jaké pozdvižení během letu způsobí. Rozhodli se totiž, že se pomilují přímo na toaletě během letu. Patrně nebyli moc nenápadní a všem, včetně stevarda bylo jasné, že si tam spolu nešli jen povídat.

Cestující nelenili a ihned nažhavili své mobily, aby tuto podívanou natočili a poslali do světa přes internet. Na začátku záznamu je vidět stevard, jak nervózně před dveřmi na toaletu přešlapuje. Po chvíli se odhodlá a dveře nemilosrdně otevře. Všem cestujícím se tak naskytl pohled, který pravděpodobně očekávali.

Pár měl stažené kalhoty a očividně se právě oddával sexuálním hrátkám. Když to odhalený kluk uviděl, ihned dveře zase zavřel. To už ale celé letadlo jásalo a tleskalo s větším nadšením než Češi po přistání. Je veliká škoda, že už nejsou zveřejněny záznamy, jak pár z toalet vychází a prochází doslova uličkou hanby. Po příletu na ně čekala kvůli jejich činu policie.

Koktejl - další články

Doporučujeme