Šílenost! Žena obvinila mladého slepého fotbalistu, že na ni zírá při cvičení

10. června 2023·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto (Zdroj: Depositphotos)

Tohle asi nikdo nečekal. Mladý fotbalista Tobby Addison v jedenácti letech ztratil zrak, i přesto se mu daří ve sportu. Teď ale zažil velmi nepříjemný zážitek, když ho vyvedli ven z posilovny. Důvod? Zíral na jednu z návštěvnic.

Tobby Addison sice od 11 let nevidí, ale to neznamená, že by nemohl nic dělat. Naopak, daří se mu ve fotbale a úspěšný je i na TikToku. Ve videích ukazuje, jak se žije nevidomým lidem a jak se se svým hendikepem vyrovnává on sám. Proto také vzniklo video, kde mluví o svém zážitku, který měl ve fitness centru.

Brit cvičil na jednom stroji, když uslyšel ženský hlas. Líbí se ti ten výhled?” slyšel. Vůbec na něj nereagoval, protože si nemyslel, že dotyčná myslí jeho. Ta ale pokračovala: „Proč na mě zíráš?“ Tobby se snažil vysvětlit, že i když to tak nevypadá, tak že je slepý. To ženu nepřesvědčilo, zavolala na něj zaměstnance fitka a ta muže nakonec vyvedla. Lidé v komentářích vyjadřovali Tobbymu podporu a mnozí nechápali, proč ženu nepřesvědčila slepecká hůl. Fotbalista přiznal, že u cvičení ji měl složenou, ale že jí musela vidět, když odcházel pryč.

View this post on Instagram

A post shared by Toby (@blindtobes)

Brit od narození normálně viděl, zrak začal ztrácet až v jedenácti letech a v současné době vidí jen ze čtyř procent. Sice není úplně slepý, ale fakticky nevidí skoro nic. I proto má s sebou slepeckou hůl. Na svých sociálních sítích ukazuje různé situace, které ho potkávají, včetně toho, jak může jako nevidomý hrát fotbal.

Koktejl - další články

Doporučujeme