Svatebčan si chtěl obléct oblek s Pokémony. Málem pobouřil nevěstu

10. června 2022·Koktejl·Redakce

Ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

O pořádné haló se málem na svatbě postaral jeden z hostů. Ženich a nevěsta svatebčany požádali, aby přišli na jejich velký den v barevných oblecích. Proto se nejlepší kamarád ženicha rozhodl si pořídit velmi extravagantní kvádro. Naštěstí muži ženich volbu rozmluvil. Informoval o tom server Newsweek.

“Nevěsta a ženich nás požádali, abychom se oblékli do barevných obleků,” sdělil Newsweeku. Jeden ze známých muži poté navrhl, aby si pořídil něco opravdu okázalého. Koupil si tedy oblek s motivem postav ze slavného kresleného a herního seriálu Pokémon.

“Stálo 84 euro,” chlubil se na internetu mladík. Ačkoliv byl design dostatečně nápadný, bohužel u ženicha neobstál. Ten kamarádovi vysvětlil, že s budoucí manželkou pouze chtěli, aby lidé přišli barevně oblečení a ne v oblečení se šílenými potisky. “Přání nevěsty je nejvyšší prioritou, takže jsem nechtěl zkazit oslavu i za cenu vtipnosti,” dodal muž serveru. Přesto koupě nelituje a dodal, že se těší, až oblek vynese při nějaké jiné slavnostní příležitosti.

Na svatbě by se tak mělo ctít jedno nepsané pravidlo, a to nikdy nezastínit svým outfitem nevěstu. Přeci jenom pro každou ženu je to den D, na který se těší celý život.

Koktejl - další články

Doporučujeme