To se nepovedlo: Tak strašně se nudil v dopravní zácpě, že raději skočil do řeky plné aligátorů!

14. července 2021·Koktejl·Marek Blažíček

Zdroj fotky: Twitter

Ve vleklé dopravní zácpě člověk ztratí snadno hlavu a udělá něco, co by si normálně nedovolil. Třeba začne sprostě nadávat. Ještě o několik levelů níž to však posadil Jimmy Ivan Jennings z Louisiany. Ten totiž skočil do řeky Atchafalaya, která je mimo jiné známá tím, že v ní žije spoustu aligátorů.

Těžko říct, co si šestadvacetiletý Jennings myslel, že se stane, když skočil, každopádně toho okamžitě litoval. „Dostal jsem se do velké hloubky a několikrát jsem myslel, že se utopím. Vážně jsem myslel, že je to konec, a prosil Boha o odpuštění,“ uvedl a dodal: „Jakmile jsem přeskočil to zábradlí, uvědomil jsem si, že jsem udělal největší pitomost v životě.“

He really jumped into the Atchafalaya Basin!!😳😳 Jimmy Ivan Jennings(For licensing or usage, contact licensing@viralhog

Posted by Khory Vaughan on Saturday, July 10, 2021

„Hned po dopadu do vody jsem otevřel ústa a napil se, také jsem si poranil levou ruku, která mi po hodině a půl plavání úplně přestala fungovat. Cesta ke břehu byla od začátku vyloučená, proud byl příliš silný, než abych ho překonal,“ řekl chlapík s horkou hlavou.

Nutno podotknout, že měl Jennings pořádné štěstí, že nezaujal žádného aligátora. Nyní tak bude mít oplétačky “jen” s policií. „Popravdě, už nechci vodu a plávání v životě ani vidět,“ uzavírá to hříšník.

Koktejl - další články

Doporučujeme