Tohle jsou ta nejvýbušnější znamení zvěrokruhu. Máte takového doma?

26. ledna 2022·Koktejl·Dominika Číčelová

ilustrační foto. (Zdroj: Shutterstock)

Vztek a hněv mohou mít mnoho podob. Někdo se promění v sopku, z níž létají emoce, zatímco jiný předstírá, že se nic neděje, a raději v sobě vztek skryje. Kterému znamení zvěrokruhu je lepší se vyhnout, když je naštvaný? A jak se hněv projevuje? To nám prozradí Dáma.cz.

Beran

Beran je tak trochu startovací, je náchylný k náhlým výbuchům. Když se naštve, může být velmi rychle opravdu hodně zlý. To se projevuje náladovostí až agresivitou, záleží na tom, jakou náladu měl v okamžiku před výbuchem. Je dobré jim dát vždy trochu prostoru, aby měli možnost vychladnout. Když se jim nebudete plést pod nohy, ocení to.

Býk

Pro Býky je typická tvrdohlavost. Když se naštvou, můžete mít pocit, že se hádáte se zdí. Nejen proto, že jsou paličatí, ale také dokážou být nekompromisní, takže je pro vás téměř nemožné prosadit svůj názor. Buďte připraveni na to, že když se Býk naštve, nebude to jen na pár hodin, ale třeba na několik dnů. Jejich hněv bývá nepředvídatelný, což znamená, že jeden den mohou být naprosto chladní a další den připraveni bojovat.

Lev

Lev je velmi sebestředný a bývá arogantní, takže když je naštvaný, je nemožné se s ním dohadovat. Navíc Lvi na svém jednání nevidí nic špatného, ​​tak proč byste měli vy? Lev je známý tím, že trpívá na špatnou náladu, a když se naštve, bývá i zlý. Usmiřování pak bývá náročné, ale když mu dáte najevo, že je úžasný a jedinečný, přejde ho to jako mávnutím proutku.

Štír

Štíři bývají občas velmi tajnůstkářští, což se může obrátit proti nim, protože pak snadno podezřívají ostatní, že jednají jako oni. Štír je vášnivý v lásce i bojích, takže od nich očekávejte agresivní a vášnivé výbuchy, když jsou naštvaní. V takových chvílích mohou být defenzivní a nekomunikativní, takže je lepší nechat je chvíli o samotě, aby se uklidnili. Připravte se také na sarkastické komentáře, kterými vám bude chtít Štír ublížit.

Koktejl - další články

Doporučujeme