Úžasná záchrana: Muž ztratil vědomí a spadl do kolejiště. Život mu zachránil duchapřítomný strážník

24. srpna 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Ilustrační foto. (zdroj: Shutterstock)

Newyorský policista se stal ve středu hrdinou. Během obhlídky jedné ze stanic v Bronxu si všiml, že do kolejiště spadl šedesátiletý muž a zůstal tam nehybně ležet. Strážníkovi se ho za pomoci dalšího muže podařilo krátce před příjezdem soupravy dostat do bezpečí. Celou záchranu natočil jeden z cestujících. Informoval o tom New York Post.

Incident se odehrál ve stanici metra v jižním Bronxu. Celou záchrannou misi natočil jeden z přihlížejících na mobil. Policie poté video zveřejnila na svém Instagramu. Ze záběrů je zřejmé, že policista seskočil do kolejiště a snažil se dostat šedesátiletého muže na nohy, ale samotnému mu to nešlo.

Nakonec za ním do kolejiště seskočil jeden z přihlížejících. “Pospěšte si,” křičí ve videu přítomní lidé. S mužovou pomocí se podařilo pána strážníkovi postavit na nohy a společně ho ho dostali do bezpečí.

Následně se na nástupiště vyškrábali oba zachránci a pár sekund na to se objevila na záběru vlaková souprava. Lidé celou záchrannou akci odměnili aplausem. Když muž čekající na metro ztratil vědomí a spadl do kolejiště v Bronxu, strážníci policejního sboru v New Yorku ani na okamžik nezaváhali. Jsme rovněž vděční odvážnému muži, který vypomohl,” napsal na Instagram policejní sbor.

View this post on Instagram

A post shared by NYPD (@nypd)

Podle posledních informací se muži udělalo špatně a zatočila se mu hlava. Následně byl odvezen do nemocnice. Udělali jsme jen to, co dělat máme, tedy pomáhat a sloužit lidem. Byli jsme ve stanici na prohlídce. Ocitli jsme se ve správný čas na správném místě,” dodal serveru policista.

Koktejl - další články

Doporučujeme