Žena má doma malou zoo: Je to pro mě ráj na zemi, říká

17. března 2021·Koktejl·Lenka Skrzeczkova

Adri je zachráňkyně opuštěných zvířat. (Foto: Instagram adrirachelle)

Žena otevřela nejen své srdce, ale i domov pro opuštěná zvířata. Adri Rachelle založila u sebe doma společnost The Wild Things Sanctuary, kde se stará o bezmála 200 zvířat. Informoval o tom server Bored Panda.

Snem Adri bylo odmalička pracovat se zvířaty. Svůj sen si rozhodla splnit a v domácnosti má bezmála 200 různých zvířat. “Mohla bych jim zajistit jen to nejnutnější. Jídlo, přístřešek a výběh. To mi ale nestačí, věnuji se jim celý den. Cvičím je, hraji si s nimi a pozoruji jejich lumpárny. Je to pro mě ráj na zemi,” popsala Rachelle pro server.

View this post on Instagram

A post shared by Adri (@adrirachelle)

Všechni její chlupatí kamarádi jsou opuštění a nechtění, proto se jim mladá žena rozhodla dát nový, láskyplný domov. Ročně ji náklady na potřeby pro zvířata vyjdou na desítky tisíc dolarů. “Neumožňuji žádné návštěvy veřejnosti,” říká Adri pro server.”Pro nemocná nebo plachá zvířata je to obrovský stres. To nechci, chci, aby se tu cítila v bezpečí,” dodala.

 

Všechno platí jen ze svých peněz, dokonce prodala i své auto, aby zvířatům mohla dopřát jen to nejlepší. Žena se tak stará o krávy, hady, lamy, ještěry a spoustu dalších. Chtěli byste taky doma mít tolik zvířat?

Koktejl - další články

Doporučujeme