Křičeli na mě, že jsem HROCH, říká žena, která kvůli šikaně zhubla skoro 50 kilo. GALERIE proměny

11. března 2017·Články·Redakce

Eva Warne, Reprofoto Instagram

Nekontrolovatelné přejídání dohnalo Evu Warneovou (23) k tomu, že ji ručička na váze ukázala číslo daleko přes sto kilo! Málokdo z nás nezažil ten pocit slasti u otevřené lednice, ale když už vlčí hlad přijde, většina z nás se buď ovládne, nebo si prostě jednou za čas dopřejeme. Ale denně?

Boubelka z Irska zoufale miluje asijská bistra, a tak ji společnost denně dělaly plastové misky s hromadou jídla a různých pamlsků. Její rozměr byl tzv. lepší přeskočit, než-li obejít. Dokud se jí v ulicích města nestal pořádný trapas, váhu neřešila a její vzhled ji vůbec netrápil. Zrcadlo míjela s tím, že je smířená se svou postavou a miluje jídlo.

Když jednoho dne mladá žena málem nedoběhla tramvaj, uvědomila si, jak působí na své okolí. Při spěchu totiž rozpohybovala svá madla lásky a jeden z okolních mužů podlehl okamžiku. Zakřičel na ni, že je jako nosorožec při útoku. Pasažéři se přirovnání  začali hlasitě smát, Eva se rozplakala a hned doma si stoupla na váhu, která ukázala neuvěřitelných 116 kilo. Když si pak prohlédla své příspěvky na sociálních sítích a uložené fotky v počítači, začalo jí všechno docházet. Takhle to dál opravdu nejde. Získala motivaci.

Kdyby nyní potkala muže, který ji kdysi nelichotivě ohodnotil, pravděpodobně by jí vysekl poklonu. Mladá žena je ale šťastně zasnoubená! Eva je o 46 kilo krásnější a rozhodně je na co se dívat!

Články - další články

Doporučujeme