Manžel mi gratuloval k sedmdesátinám hned ráno, prozradila jubilantka Jana Preissová pro Frekvenci 1

7. února 2018·Články·Karolína Stránská

Právě dnes slaví 70. narozeniny! Legendární herečka Jana Preissová nerada poskytuje rozhovory, pro rádio Frekvence 1 ale udělala v den jubilea výjimku.

Moderátoři hvězdě filmů jako Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo Jak dostat tatínka do polepšovny zatelefonovali s gratulací hned ráno. „Děkuji vám mockrát. Akorát je mi dvě hodiny sedmdesát let. Nic se ale nezměnilo, vše je v pořádku,“ prohlásila Preissová. „Manžel mi byl po boku, když jsem ráno vstoupila do té sedmdesátky. V sedm hodin ráno jsem se narodila,“ svěřila herečka. Žádnou oslavu životního jubilea ale neplánuje. „Já na oslavy moc nejsem, budu se snažit mít hezký den,“ plánovala si. „Ovšem nevím, jestli pro mne rodina nechystá nějaké překvapení,“ dodala.

Preissová stále hraje v Národním a Stavovském divadle. Na televizní obrazovce či na filmovém plátně ji v nejbližší době ale neuvidíme. „Ne, to rozhodně ne! To jsou média, která nějak už v tomhle věku nejeví o člověka zájem. A když ho projeví, tak já jsem hrozně vybíravá. Když mi někdo zavolá s nějakou nabídkou, tak obvykle řeknu ne. To je trošku můj problém,“ přiznala Jana Preissová.

 

Články - další články

Doporučujeme