Mladík ve spánku spolkl bezdrátové sluchátko! Uvědomil si, že mu něco hraje v břiše

7. května 2019·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: twitter.com/Badr8n

Ben Hsu z Tchaj-wanu se nechtěně postaral o internetovou senzaci, když se na veřejnost dostala delikátní věc, která se mu stala. V noci se mu totiž podařilo spolknout jedno z bezdrátových sluchátek, s nimiž usínal. Za pozornost však stojí, jak na to vůbec mladík přišel. Informoval o tom britský deník Daily Mail.

Když se Hsu ráno probudil, jistil, že nemůže najít jedno bezdrátové sluchátko. Při hledání si však uvědomil, že slyší hudbu, která vychází z jeho břicha. Mladíkovi se totiž ve spánku podařilo sluchátko spolknout. “Hledal jsem pod peřinou a všude kolem až jsem si nakonec uvědomil, že zvuk se ozývá z mého břicha,” cituje mladíka webový portál deníku Daily Mail.  

Překvapený mladík neváhal a okamžitě se vydal do nemocnice. Tam mu udělali rentgen, načež mu dali projímadlo, aby se sluchátka zbavil. Pokud by se to nepodařilo touto cestou, musel by jít na operaci. 

Projímadlo nakonec zabralo a mladík se dočkal svého sluchátka, které musel vytáhnout ze záchodové mísy. I přes cestu jeho trávicím traktem sluchátko stále funguje.    

Články - další články

Doporučujeme