Meghan už porodila? Podle sázkových kanceláří někdo něco ví!

6. května 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Instagram britské královské rodiny

Podle britské sázkové kanceláře Paddy Power už vévodkyně Meghan Markle tajně porodila, a proto zastavila příjem sázek na konkrétní datum porodu. Sedmatřicetiletá někdejší herečka a princ Harry už oznámili, že by chtěli o příchodu svého potomka informovat na rodinné oslavě. Informoval o tom britský deník Daily Mail.

Paddy Power, jakožto jedna z největších sázkových kanceláří v Británii, se rozhodla zastavit příjem sázek na konkrétní datum příchodu na svět prvního dítěte bývalé herečky amerického původu a jejího manžela prince Harryho. Důvodem má být to, že někdo něco ví, protože zaznamenali prudký nárůst sázek.

Zastavili jsme sázení na to, ve který den se narodí dítě Harryho a Meghan poté, co jsme zaznamenali prudký nárůst sázek, což naznačuje, že někdo něco ví. Na základě tohoto faktu v kombinaci s fámami a spekulacemi jsme dospěli k závěru, že královský potomek už přišel na svět. Podle sázek je jisté, že to bude holčička” uvedl pro Daily Mail mluvčí Paddy Power.

Sázky na datum narození se rozhodla zastavit i další sázková kancelář, konkrétně Coral. “Oznámení narození potomka prince Harryho a Meghan Markle lze očekávat každým dnem, a pokud jsou některé spekulace pravdivé, dítě už dávno přišlo na svět, proto jsme se rozhodli zastavit příjem sázek na konkrétní datum narození,” uvedl mluvčí kanceláře John Hill s tím, že stále mohou lidé tipovat, jak se bude první dítě vévody a vévodkyně ze Sussexu jmenovat. “Jak se ukazuje, tak Grace je u sázkařů daleko populárnější jméno než Diana a Arthur,” dodal mluvčí.

Princ Harry měl původně ve středu 8. května navštívit Amsterdam, ale kvůli logistickému řešení, jak uvedl královský palác, se cesta musela odložit. O den později však navštíví Haag, kde se zúčastní odpočítávání do zahájení sportovních her Invictus Games v roce 2020.

Celebrity - další články

Doporučujeme