Meghan porodí co nevidět. Jaké jméno dítě dostane?

29. dubna 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: https://www.instagram.com/kensingtonroyal/

Vévodkyni ze Sussexu Meghan Markle se miminko narodí co nevidět. Spolu s chotěm princem Harrym zatím vymýšlí, jak se bude jejich první potomek jmenovat. Na jméno dítěte jsou v Británii vypsané i kurzy. Jaké jméno zatím vítězí?

Podle královského protokolu by se měla o narození potomka a jeho jménu dozvědět první královna Alžběta II., i když se manželský pár samozřejmě může svobodně rozhodnout, jak své dítě pojmenuje.  

Britský list The Sun oslovil expertku na jména Pamelu Redmond Satran, podle jejíhož názoru se dítě bude jmenovat po matce prince Harryho a Williama, čili Diana. To však za předpokladu, že se páru narodí holčička.  

Expertka na etiketu Myka Meier zase pro The Sun uvedla, že Meghan možná poruší tradici a zvolí americké jméno.   

Sázkové kanceláře nicméně vypsaly kurzy na jednotlivá jména, která podle nich připadají v úvahu. S nejnižším kurzem 4:1 vede již zmíněné jméno Diana. Následuje Viktorie s kurzem 7:1. Alice a Grace se dělí o třetí místo s kurzem 12:1. Nemalou šanci má i Elizabeth s kurzem čtrnáct ku jedné.

Britové jsou zkrátka přesvědčení, že se páru narodí holčička, proto jsou klučičí jména Arthur a James pozadu s šancí šestnáct ku jedné. Jméno potomka Meghan a Harryho se snad dozvíme brzy.  

Celebrity - další články

Doporučujeme