Mělas ho vyhodit do popelnice. Maminku po porodu šokovala slova dědečka

2. března 2020·Články·Barbora Pisingerová

Narození miminka je v každé rodině šťastnou událostí. Tedy - skoro v každé. Nejmenovanou maminku srazil na kolena její vlastní otec, který prohlásil, že měla dítě po porodu raději vyhodit do popelnice. Miminko se totiž narodilo předčasně a podle dědy byl jeho vnuk příliš malinký. 

Narození miminka je v každé rodině šťastnou událostí. Tedy – skoro v každé. Nejmenovanou maminku srazil na kolena její vlastní otec, který prohlásil, že měla dítě po porodu raději vyhodit do popelnice. Miminko se totiž narodilo předčasně a podle dědy byl jeho vnuk příliš malinký.

Když nejmenovaná žena (30) porodila svého syna předčasně, prožila si opravdu náročné chvíle. Děťátko muselo na svět přijít císařským řezem a prvních dvacet čtyři hodin života strávilo v inkubátoru.

Ve chvílích, kdy ale potřebovala od svých blízkých největší podporu to byl právě její otec, kdo ji velmi zranil. “Když jsem viděl jeho fotky, chtěl jsem ti říct, abys ho vyhodila do popelnice,” prozradil novopečený dědeček své dceři.

Po celé těhotenství muž s oblibou vtipkoval, že jeho nový vnuk bude jistě velmi velké dítě. “Bude to zabiják. Bude obrovský, to ti můžu říct už teď,” prohlašoval ještě před porodem. Když pak ale dítě mělo po porodu jen dvě kila, nemohl skrýt své zklamání. Novopečená maminka se proti poznámkám ohradila, její tatínek se ale omluvit odmítl a řekl jí, že je přecitlivělá.

Žena se posléze obrátila na internetové fórum na Redditu a zeptala se přítomných, zda se chová jako “hormonová hysterka”, když jí takové chování ze strany jejího otce vadí.

“Předpokládám, že jen vtipkoval, ale byl to hloupý vtip a měl nulovou šanci na úspěch. A že se pak odmítl omluvit, když jsi mu řekla, že je ti to nepříjemné, to už se zachoval jako pitomec,” vzkázala ženě jedna z komentujících.

Články - další články

Doporučujeme