Miminko v posteli? Děsivý příběh této maminky vás zaručeně odradí

24. července 2020·Články·Karolína Stránská

Foto: Facebook / Paige Ferguson

Paige Ferguson a Blake Linton byli na návštěvě u svých přátel se svým půlročním synem Coltonem. Chlapeček na návštěvě usnul a Paige ho proto položila na manželskou postel své kamarádky a obložila ho polštáři. Seděli navíc jen kousek od pokoje, aby mu byli nablízku.

Je to něco, co už možná mnoho rodičů v podobné situaci učinilo. Pro Paige a Blakea to však mělo katastrofický konec. “Slyšeli jsme, jak spadl na podlahu a začal plakat. Blake vše upustil a běžel za ním. Když jsem viděla, že má malý jen bouli, přiznávám, že jsem si oddychla,” uvádí maminka.

Oba rodiče slyšeli, že když boule trčí místo toho, aby byla vnořená, je to dobré znamení. I přes to se však Paige rozhodla, že chce malého zkontrolovat v nemocnici.

Jakmile se dostali do nemocnice, Colton začal zvracet a musel podstoupit CT vyšetření. Ukázalo se, že malý chlapec má silné krvácení do mozku, které mu způsobilo srdeční zástavu. Rodiče si od lékařů vyslechli šílený verdikt. I kdyby malý přežil, bude ve vegetativním stádiu.

Zázraky se však dějí a jednoho dne Colton začal sám od sebe dýchat. Otevřel oči a o týden později už jel domů poté, co strávil měsíc na přístrojích v nemocnici.

Pro rodiče je tento případ neskutečným poučením a proto o něm hojně informují na sociálních sítích, aby tak varovali ostatní mladé páry.

Foto: Facebook / Paige Ferguson

Články - další články

Doporučujeme