Mladík si odskočil. Na záchodě ho čekalo nemilé překvapení

10. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

(Foto: Shutterstock)

Neobvyklý incident se odehrál v Thajsku v provincii Nothanburi. Vysokoškolský student Siraphop Masukarat (18) šel na toaletu, ale nečekal, že tam na něj číhá nebezpečí. V momentě, kdy se posadil na záchodovou mísu, ucítil obrovskou bolest. Když se sklonil, spatřil hada, zakousnutého do jeho genitálií.

“Šel jsem na toaletu, ale v okamžiku, kdy jsem se posadil, ucítil jsem bolest, podíval se dolů a viděl jsem že na toaletě visí had,” řekl Siraphop Daily Mirror. Had se mu zakousl přímo do penisu. “Rychle to povolilo, ale všude stříkala krev,” sdělil otřesený student. Mladík zaječel a okamžitě vyběhl z koupelny s napůl svlečenými kalhotami. Matka se chlapce snažila uklidnit, zavolala sanitku a záchranáři chlapce odvezli do nedaleké místní nemocnice.

“Nevím, jak se had dostal do mého domu, možná přes odtok u toalety,” sdělila matka novinářům. Lékaři Siraphopův prokousnutý žalud ošetřili a zašili. Následně odchytová služba hada odchytila a zjistilo se, že se jedná o nejedovatou krajtu, která měří 1,20 metrů. Potom ji vypustili zpět do volné přírody.

Mladík se v nemocnici pomalu zotavuje, ale odteď bude na toaletu chodit se strachem. “Byl to sice jen malý had, ale kousnutí bylo silné. Doufám že se mi můj penis zotaví,” řekl Siraphop. “Ten had mému synovi opravdu ublížil, ale ulevilo se mi, že to byla jen nejedovatá krajta,” sdělila matka chlapce. “Kdyby to byla kobra, byl by už mrtvý,” dodala.

Články - další články

Doporučujeme