Muž daroval přítelkyni DNA test. Omylem tím odhalil 30 let staré tajemství

29. prosince 2020·Články·Barbora Pisingerová

Ilustrační foto. Zdroj: Shutterstock

Když přijde na vánoční dárky, řada z nás se nespokojí s osvědčenými klasikami a pokaždé se pokouší vymyslet nějaké opravdové překvapení. To se ovšem někdy může pěkně vymstít. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil muž, který své partnerce pořídil DNA test. Ukázalo se totiž, že v její rodině není všechno tak, jak se zdá.

Některé Vánoce dokážou s rodinnou atmosférou pěkně zamíchat. Své o tom ví jistý mladík, který se rozhodl dát své přítelkyni jako dárek DNA test. Aby předešel nechtěným dramatům, poradil se dopředu dokonce s jejími rodiči. “Její máma a táta si mysleli, že je to skvělý dárek,” popsal na diskuzním fóru Reddit.

Záhadná nevlastní sestra

DNA testy jsou mezi lidmi čím dál tím oblíbenější. Můžete díky nim vystopovat ztracené příbuzné, zjistit, odkud pocházeli vaši předci nebo odhalit, zda nemáte ve svých genech dispozice pro některé nemoci.

Mladík se proto rozhodl věnovat test své milé a ta si ho s nadšením udělala. “Když konečně dostala výsledky, nejprve se podívala na sekci zdraví. Všechno vypadalo v pořádku. Pak přešla do sekce rodiny,” pokračoval muž. Test našel babičku, dědečka, maminku – a překvapivě také nevlastní sestru.

Mladá žena si rozklikla údajnou nevlastní sestru a zjistila jméno jejího otce. Pak zavolala své matce. “Mami, já mám nevlastní sestru?” zeptala se. “Jasně že nemáš, proč bys měla nevlastní sestru?” odpověděla matka. “Říká ti něco jméno John Smith?” zeptala se obdarovaná a na druhém konci drátu se rozhostilo podezřelé ticho.

Třicetileté tajemství

Jak se později ukázalo, rodiče mladé ženy se kdysi na chvíli rozešli. Její maminka se na krátký čas vrátila ke svému bývalému jménem John. Z románku otěhotněla, aniž by to věděla. Když se pak vrátila zpět ke svému příteli a pozdějšímu manželovi, informaci mu zatajila a předstírala, že dítě je jeho.

Otec mladé ženy neměl o ničem celých 30 let ani tušení. “Řekla mé přítelkyni, ať to tajemství udrží. Moje přítelkyně teď neví, co má dělat a já tu sedím a kroutím hlavou nad drzostí její mámy,” svěřil se mladý muž.

Články - další články

Doporučujeme