Muž se rozhodl nechodit do práce. Jeho důvod je k popukání

3. června 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Reprofoto (YouTube)

Indický inženýr si našel dokonalou výmluvu pro šéfa, proč nemůže chodit do zaměstnání. Za posledních osm měsíců byl inženýr v práci pouhých 16 dní. Důvod jeho absence spočívá v tom, že je desátou reinkarnací boha Višny.

Rameshchandra Fefar z indického státu Gudžarát byl v září 2017 povýšený na dozorujícího inženýra projektu přehrady Sardar Sarovar na řece Narmadar. Od zaměstnavatele však dostal oficiální varování, že čelí discipinárnímu řízení.

Důvodem je jeho  absence v zaměstnání, pro kterou má však Fefar vysvětlení. “Doma dělám pokání tím, že vstoupím do páté dimenze, abych změnil svědomí světa. Tuto práci nemohu dělat v kanceláři, takže tam nejsem fyzicky přítomen,” sdělil novinářům inženýr.

Fefar si uvědomil, že je bůh, v roce 2010 ve své kanceláři. Od té doby má dle svých slov božskou sílu. Za svou pravdu je prý ochoten bojovat. Podle potřeby hodlá novinářům ukázat, čeho je schopen.

Mluvčí agentury Sardar Sarovar Punah-Vasvat uvedl, že společnost vyjádření od Fefara dostala a nyní jej zpracovává administrativní oddělení.

Články - další články

Doporučujeme