Muž žaluje své rodiče, že ho přivedli na svět. Nedal jsem jim svolení, říká

7. února 2019·Články·Lukáš Vaněk

Sedmadvacetiletý Ind chce žalovat své rodiče za to, že jej přivedli na tento svět. Stojí si za tím, že jim k tomu nedal svolení.

Raphael Samuel z indické Bombaje se stal na internetu známý díky tomu, že hodlá žalovat své rodiče. Možná si říkáte, proč to vůbec dělá. Ačkoli má 27letý mladík dle jeho slov s rodiči velmi dobrý vztah, tak je žaluje proto, že je členem antinatalistického hnutí.

Filosofie tohoto hnutí je taková, že by se děti neměly vůbec počínat, protože jinak na tomto světě budou trpět. Rodiče tak zkrátka nemají právo dávat dítěti život, pokud s tím samo nebude souhlasit, což logicky nejde. Na svých facebookových stránkách Samuel hlásá, že jsou rodiče pokrytci, protože dítě jako takové, je pouhá jejich potřeba.

Můj život je úžasný, ale nevím, proč bych měl svůj život věnovat žvástům o škole a hledání kariéry, obzvlášť když se mě ani nezeptali, zda chci existovat,” vysvětlil Samuel pro indický server The Print.

Ind je přesvědčený, že přivedení potomka na tento svět bez jeho souhlasu je něco jako únos či otroctví. “Vaši rodiče vás mají místo psa nebo hračky. Nic jim nedlužíte, mají vás pro zábavu,” napsal na svém facebooku.

Články - další články

Doporučujeme