Namol opilý muž zavolal Uber pro zraněné ptáče! Dopravil ho do záchranné stanice

12. července 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Wildlife Rehabilitation Center of North Utah

Pořádné překvapení čekalo na zaměstnance záchranné stanice ve městě Ogden v Utahu, když za nimi maličký stehlík dorazil Uberem. Vůz mu objednal opilý muž, který zraněné ptáče našel a nechtěl riskovat odvézt ho v podroušeném stavu sám.

Muž jménem Tim Crowley popíjel s přáteli na verandě, když si všiml, že odkudsi z nebe spadlo ptáče. Muž ptáčka vyfotil a snímek poslal záchranné stanici Wildlife Rehabilitation Center of Northern Utah. Odtamtud mu odpověděli, aby ptáče přivezl k nim.

Muž byl však v silně podroušeném stavu a nechtěl riskovat dopravní neštěstí. Rozhodl se proto objednat Uber. První řidič však z jízdy vycouval, jelikož se mu požadavek zdál příliš divný. Druhá řidička, Christy Guynn, však ptačího pasažéra přijala.

Crowley dal řidičce malou vystlanou krabičku, ve které žena ptáčka přepravila. “Myslím, že měl radost, když jsem vypnula klimatizaci a trochu stáhla okénka. Rozhodně si myslím, že tam na něj byla trochu zima,” svěřila se Guynn pro CNN.

Ani ne dvoutýdenní stehlík se nakonec šťastně dostal do cíle. “Přestože si myslíme, že už jsme viděli všechno a že nás nic nemůže překvapit, vždycky se najde někdo, kdo nám dokáže opak,” napsali posléze zaměstnanci stanice na Facebook.

Články - další články

Doporučujeme