Nevěsta schytala kritiku za svatební fotku. Šaty leští manželovi auto

23. července 2020·Články·Karolína Stránská

Zdroj: r/weddingshaming

Ačkoliv jsou svatební fotky většinou plné štěstí a radosti, občas se nějaká z nich nepovede. Tak je tomu alespoň u tohoto snímku, který se u veřejnosti nesetkal s pochopením.

Fotografové, kteří za svou kariéru odfotili již stovky obřadů, mohou po čase zažít kreativní blok. Ostatně na sociálních sítích často vídáme dokola podobné pózy a aranžmá. Není proto divu, když se dvojice rozhodne pro kompletně odlišnou, často vtipnou fotku. Tak to zamýšleli i tito novomanželé. Nevěsta na fotce totiž svými šaty leští auto novomanžela, který mezitím sedí v autě a zdá se, že jí poroučí, jak má jeho milované vozidlo čistit.

Snímek byl sdílen na sociální síti Reddit s komentářem “Hmmmm” a netřeba říci, že si vysloužil obrovskou pozornost. V komentářích se objevovaly rozporuplné reakce, kdy většina komentujících nesouhlasí se zdánlivě submisivní a ponižující pozicí nevěsty. Ačkoliv se rozhodně nejedná o nejkontroverznější či nejvulgárnější svatební fotku, i tak si vysloužila kritiku.

“To nemá ta žena žádnou sebeúctu? Představte si, že byste dobrovolně zapózovali na fotku, která naznačuje, že váš manžel má radši auto než vás,” uvádí jedna z komentujících. “Docela smutné, možná jednou bude mít dceru, která tuto fotku bohužel uvidí,” dodává další.

Zdroj: r/weddingshaming

Články - další články

Doporučujeme