Nevěsta si k vlečce připevnila vlastní dítě. Nehorázné, kritizují lidé

9. ledna 2020·Články·Barbora Pisingerová

Foto: Reddit

Uživatele internetu nedávno rozlítila fotografie nevěsty, která si k vlečce svatebních šatů přivázala vlastní miminko. Novorozená dcera podle ní byla dobře zajištěná a nikomu se nic nestalo, mnohým to ale připadalo pořádně nezodpovědné.

Ve svatební den chce mít většina z nás u sebe ty nejbližší. Nebyla by to pořádná veselka, kdybychom s nimi ten vzácný okamžik nemohli sdílet, že? Tahle maminka to s tou blízkostí ale pojala možná až příliš doslova.

Ke svým svatebním šatům si totiž připevnila maličkou dceru tak, aby se vezla na vlečce, zatímco maminka kráčela k oltáři. Snímek originálního nápadu se samozřejmě dostal na internet a pak už si žil vlastním životem.

“Pane bože, řekněte mi, že to není živé dítě… A pokud ano, proč ho proboha nikdo neběží zachránit?” ptala se jedna z komentujících v diskusi na Redditu. “Milostivý Ježíši! Proč? A proč nikdo to nebohé miminko nezvedne?” divil se další komentář.

Foto: Reddit

Kritika se dostala i k ženě samotné a ta se pod její tíhou rozhodla reagovat. “Lidé zpochybňují to, co děláme a negativně to komentují. Nám to ale nevadí,” napsala ve svém oficiálním prohlášení na sociálních sítích.

“Média, rádio, zprávy, a kdokoli další, kdo mluví o tom, co MY děláme, tohle je pro vás: Média, já vím, jak to chodí. Nezáleží na tom, jaká je situace, lidé si vždycky najdou něco, na co si stěžovat! Odpovídáme na to tím, že děláme to, co chceme a dokud je Ježíš na naší straně, všechno dobře dopadne a všechno bude v pořádku,” uvedla nevěsta.

“Naše měsíční dcera byla dobře zajištěná na mé vlečce. Co je ale nejdůležitější, zatímco vy všichni máte své pocity, my máme v srdci Krista, který nás chrání. Takže si klidně povídejte. Bylo to úžasné a dostali jsme naše malé město Ripley v Tennessee do zpráv. Sociální média jsou vždycky taková,” myslí si žena.

“Kdo vám zaplatil za vaše komentáře? Nikdo, tak nás sledujete, jak si děláme, co chceme! Jsme příliš požehnaní na to, abychom se tímhle zabývali. Díky Bohu, že nejsme celebrity – hups, máme fanoušky, tak už asi jsme,” vzkázala žena kritikům.

Články - další články

Doporučujeme