Obdivuhodné! Herečka Halle Berry ukázala, že je i v 54 letech neustále ve formě

19. srpna 2020·Celebrity·Marek Blažíček

Zdroj fotek: Shutterstock, https://www.instagram.com/halleberry/

Populární herečka Halle Berry se neustále udržuje ve skvělé formě. Dokázala to i na svoje 54. narozeniny, které oslavila jízdou na skateboardu. Na něm se projela tak trochu oblečená neoblečená a ukázala tak postavu, kterou by ji mohly závidět i teenagerky!

Oblíbená herečka známá například z bondovky Dnes neumírej, kde si zahrála milenku samotného agenta 007, nebo z filmu Catwoman, ve které ztvárnila hlavní roli, se neustále udržuje ve skvělé kondici. Znovu to dokázala fotografií, kterou přidala v den svých čtyřiapadesátých narozenin na Instagram.

Na snímku historicky první černoška nominovaná na Oscara pózuje pouze v tričku a kalhotkách během jízdy na skateboardu. A nutno podotknou, že jí to pořádně sekne! Postavu jako lusk jí může závidět mnoho mladších žen!

Žena, která byla jeden čas považována za nejkrásnější Afroameričanku vůbec, tak neustále dokáže zamotat mužským hlavu.

View this post on Instagram

54….life just gets better and better! ?✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

To ostatně dokazuje i další fotografie, kterou herečka na svůj profil přidala. Na ní vidíme její nohy v propletení s jinými. Berry tak zřejmě svoje narozeniny neslavila sama. Nám nezbývá, než jí (i onomu neznámému šťastlivci) pogratulovat a popřát hodně zdraví a krásy i do dalších let!

View this post on Instagram

Waking up Vegas! ☀️ Thank you for all the beautiful birthday wishes from my friends and my very supportive and loyal fans! You ALL helped to make my birthday extra special ♥️

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

 

Celebrity - další články

Doporučujeme