PŘÍBĚH: Žena nemohla otěhotnět, tak dítě porodil otec! Mají krásnou rodinku

25. března 2017·Články·Redakce

Příběh manželů z Ohia dokazuje, že rodinné štěstí může potkat i hodně netradiční manžele. Na rodinku, kde si tak trochu prohodili role, je hezký pohled.

Chris a Amy se seznámili ve dvaceti letech, když oba pracovali na táboře pro děti. Zamilovali se do sebe a Amy vůbec nevadilo, že Chris byl v minulosti ženou. Tato skutečnost jim nakonec velmi pomohla.

V roce 2012 se vzali a plánovali rodinu. Amy ale zjistila, že děti mít nemůže. Pětkrát byla na umělém oplodnění a nepovedlo se. Jednou dokonce potratila.

Chris se pak rozhodl, že tedy podstoupí umělé oplodnění on. Těhotenství bylo těžké období. Lidé si na Chrise ukazovali a ani on si nepřišel ve své kůži. Když se ale dceruška Hayden narodila, zastínila radost všechna trápení. Chris dokonce přistoupil na to, že bude dceru kojit.

Když ale Hayden povyrostla, uvědomil si, že nechce, aby se jí posmívali, a tak Chris podstoupil hormonální léčbu, aby vypadal více jako muž. Když se Chris léčil, podařilo se Amy otěhotnět. Netradiční rodinka se tedy nakonec rozrostla o dalšího člena.

Články - další články

Doporučujeme