Princ Harry a Meghan zahájí spolupráci s Netflixem

3. září 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Meghan Markle a princ Harry. (Foto: Shutterstock.com)

Britský princ Harry a jeho americká manželka Meghan podepsali několikaletou smlouvu se streamovací službou Netlix, pro kterou budou tvořit různé typy pořadů. S odvoláním na společnost o tom dnes informovala agentura Reuters. Pár, který se spolu se synem před půl rokem přestěhoval do Kalifornie, bude tvořit dokumentární filmy, seriál, celovečerní filmy či pořady pro děti.

“Soustředíme se na vytváření obsahu, který informuje, ale i dává naději,” uvedli Harry a Meghan v prohlášení. “Tvorba inspirujících rodinných pořadů je důležitá i pro nás coby nové rodiče.”

“Jsme neuvěřitelně hrdí, že si vybrali Netflix jako svůj kreativní domov, a jsme nadšení, že s nimi budeme vyprávět příběhy, které mohou pomoci budovat povědomí a zvyšovat pochopení pro publikum,” sdělil v prohlášení Ted Sarandos, obsahový ředitel Netflixu.

Podle deníku The New York Times není jasné, jaký honorář bude pár za činnost pro Netflix pobírat. Podotýká však, že s tvorbou nových pořadů nemají ani jeden předchozí zkušenosti.

Bývalá herečka Meghan a Harry, který je druhým synem následníka britského trůnu prince Charlese, v lednu oznámili, že se zříkají svých oficiálních povinností a že budou usilovat o finanční nezávislost. Krok spustil nejvážnější krizi v britské královské rodině od smrti Harryho matky, princezny Diany, při autonehodě v roce 1997.

(zdroj: ČTK)

Princ Harry a Meghan zahájí spolupráci s Netflixem. (zdroj: Kensingtonroyal / Instagram).

Princ Harry a Meghan zahájí spolupráci s Netflixem. (zdroj: Instagram / sussexroyal)

Princ Harry a Meghan zahájí spolupráci s Netflixem. (Zdroj: Foto: Instagram / the_house_of_windsor)

Princ Harry a Meghan zahájí spolupráci s Netflixem. Zdroj: Instagram / sussexroyal

 

Celebrity - další články

Doporučujeme