Šikanovaný chlapec se nechtěl prát. Jeho důvod ocenil i slavný herec

30. srpna 2018·Články·Lukáš Vaněk

Zdroj: Lizette Casanova (Facebook), CSFD.cz

Americký chlapec se stal ve škole obětí šikany. Po útoku dětí musel do nemocnice, kde mu lékaři zašili obočí. Když se maminka svého syna ptala, proč se nebránil, odpovědí ji zaskočil.

10letý Aiden Vazquez odmítl výzvu dětí, kteří jej šikanovali, aby se s nimi pral. Následně od nich dostal za vyučenou. S krvavým obočím skončil v nemocnici, kde mu natržené místo nad pravým okem lékaři zašili. Matka chlapce se jej zeptala, proč se nebránil, a ten jí odpověděl, že to Jediové nedělají.

I HATE TWO BUNCH PALMS ELEMENTARY SCHOOL IN DESERT HOT SPRINGS! this is the THIRD YEAR MY SON IS BULLIED!! Yes he is…

Zveřejnil(a) Lizette Casanova dne Pondělí 27. srpen 2018

Rozzuřená Aidenova matka zveřejnila fotku svého syna se zraněným obočím na svém facebookém profilu, kde apelovala na vedení školy, aby se šikanou na škole už něco dělalo. Její syn totiž před rokem utrpěl jiné zranění na obličeji, protože byl strčen proti zdi.

Aidenovy odvahy a moudrosti si necení pouze jeho matka, ale zalíbila se i samotnému Marku Hamillovi, jenž ztvárnil legendárního Lukea Skywalkera, rytíře Jedi ze série Star Wars. “Zvolám Aidena Vasqueze za jeho odvahu a moudrost proti nepřízni osudu. Jsem velmi pyšný na to, že můžeš být ve skutečném životě Jedi. Gratuluji, Aidene – Nechť tě provází síla. Navždy!” napsal herec Hamill na svém twitterovém účtu.

Články - další články

Doporučujeme