Snoubenec se se ženou rozešel krátce před svatbou. Uspořádala ji bez něj!

18. prosince 2019·Články·Barbora Pisingerová

Foto: nataliejweddings

Jen několik týdnů před tím, než se Sandra Blanco měla vdávat, její snoubenec ze svatby vycouval. Dvaatřicetiletá Londýňanka se ale rozhodla, že si naplánovanou veselku užije i tak - vypravila se na připravenou dovolenou do Las Vegas sama a vzala si sama sebe. 

Sandra Blanco si z rozchodu krátce před plánovanou svatbou nic nedělala. Se svým snoubencem naplánovali obřad v Las Vegas, jen několik týdnů před ním však mladý muž zařadil zpátečku a se Sandrou se rozešel. Většina výloh už ale byla zaplacená a peníze nebylo možné získat zpátky.

Sandra proto přišla s originálním řešením. Do Vegas se vypravila sama, na plánované focení si do role ženicha najala atraktivního modela. “Zkontaktovala jsem doporučeného modela, Iaina Spiveyho. Díky bohu se mu můj praštěný nápad líbil a souhlasil, že se ke mně na focení přidá,” svěřila se žena listu The Mirror.

Během obřadu ji pak oddávající v kostýmu Elvise oddal samu se sebou. “Bylo to krásné, emotivní a dojemné. Během obřadu jsem slíbila, že budu na sebe hodná a budu se o sebe dobře starat,” popsala.

“Když jsem šla sama uličkou k oltáři, oddávající ke mně pronesl moc milá slova. Přesně to jsem potřebovala slyšet. Řekl mi: Sandro, dnešek je pro tebe zvláštní den. Přišla jsi, abys sama sobě dala slib. Plánovala jsi, že sem dnes přijdeš se svým přítelem. Bohužel to nevyšlo, ale přesto jsi měla odvahu sem dnes přijít a dát slib sama sobě. Je na čase, abys začala naplno žít svůj svobodný a vzácný život,” zavzpomínala nevěsta na slova převlečeného Elvise.

Podle Sandry nakonec překvapivě nešlo jen o zábavný způsob, jak nepřijít o své peníze. Uvědomila si totiž, že ze všech nejdůležitější je její vztah k sobě samé.

Články - další články

Doporučujeme