Štěně trpí vzácnou genetickou mutací. Roztomilostí si na internetu získává tisíce fanoušků

21. září 2020·Články·Lenka Skrzeczkova

Zlatý retrívr Enzo Viola (Foto: Instagram mister.enzoviola)

Zlatý retrívr trpí vzácnou genetickou mutací. Narodil se s černou "skvrnou" na tváři. Majitelé mu založili profil na sociální síti a okamžitě se stal hitem internetu. Na Instagramu má už přes 183 tisíc sledujících.

Enzo Viola, zlatý retrívr, chytá spoustu uživatelů na sociálních sítích za srdce. Štěně se narodilo se vzácnou genetickou mutací, která mu na levé straně čumáku zanechala černou skvrnu. Jeho panička netypického vzhledu využila a založila mu vlastní Instagramový účet, kde Enza sleduje přes 183 tisíc uživatelů.

Zlatý retrívr patří Texaské rodině Castro, která na jeho účtu fotografie a videa sdílí. Na videích můžeme vidět jeho hravou povahu. “Kromě jeho vzhledu, ho mutace nějak neovlivňuje,” napsala na internet Castro. “Když jsme se setkali s Enzem a jeho bratry , okamžitě jsme si jej zamilovali. Je to nejsladší a nejhravější štěně co známe,” dodává rodina.

View this post on Instagram

Dad, your story is super interesting. I’m hanging… on …. every ….. wordzzzzz

A post shared by Enzo Viola (@mister.enzoviola) on

Enzo je hodně energický. “Trávíme hodně času na dvorku nebo si hrajeme doma s hračkami,” popisuje Clarissa Castro. Také zmínila, že nejvtipnější věcí je, když retrívr při tahání hračky často usíná. “Prostě u toho odpočívá s hračkou v ústech,” říká majitelka s úsměvem. Enzo má dokonce rád svůj režim, který sám od sebe dodržuje. Vstává, snídá a chodí na procházky ve stejnou dobu. “Nemá rád změnu, takže režim většinou musím striktně dodržovat,” dodává.

Články - další články

Doporučujeme