Umělec dal Simpsonovým realistické textury. Výsledek je trochu děsivý

27. května 2020·Články·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / hossein.diba

Postavičky žluté rodinky z kreslého seriálu Simpsonovi zná asi každý z nás. Už mnoho umělců se pokoušelo je ztvárnit tak, jak by podle nich vypadali jako skuteční lidé. Zatím poslední pokus zveřejnil turecký designér Hossein Diba. 

Ztvárnit rodinku Simpsonových se pokoušela už řada umělců. Jedním takovým je i Hossein Diba z Turecka. Diba se zaměřuje na návrhy postav pro počítačové hry, filmy nebo 3D tisky, během karantény se ale začal trochu nudit a tak vymýšlel, do čeho se pustí tentokrát.

Nakonec ho napadlo právě přetvořit žlutou rodinu tak, jak by podle něj mohli vypadat, kdyby to byli skuteční lidé. Výsledek je trochu děsivý, je ale znát, že si s ním umělec dal opravdu práci.

“Vždycky, když jsem se díval na Simpsonovi, tak jsem přemýšlel, jak by vypadali v realistickém ztvárnění detailů a textur. Vždycky jsem to chtěl udělat,” prozradil Diba v rozhovoru pro LADbible.

“Život v karanténě měl pak vedle negativ i malé pozitivum. Dal mi více času, který jsem mohl věnovat svému umění a konečně vyzkoušet věci, které jsem vždycky chtěl,” svěřil se.

Články - další články

Doporučujeme