Už jsem vzhůru. Herečka, která hrála Emmu v Přátelích, poslala vtipný vzkaz

3. ledna 2020·Články·Karolína Stránská

Tak to vypadá, že Monica a chandler z Přátel mohou konečně odjet na romantický víkend. Herečka Noelle Sheldon (17), která hrála v oblíbeném sitcomu malou Emmu, dceru Rachel a Rosse, zveřejnila na Instagramu vtipnou fotku.

“Právě jsem se probudila z toho nejlepšího šlofíka. Krásný nový rok 2020,” napsala Noelle k fotce, na které drží hrnek s logem kavárny ze seriálu. Herečka tím naráží na vtipnou scénu z epizody 4 z 10. řady, kdy Chandler a Monica nemohou odjet na romantický víkend, protože se Emma ještě neprobudila po obědě. Chandler tak nechá Emmě nahrát videovzkaz.

“Ahoj, Emmo, je rok 2020. Užíváš si ještě svého šlofíka,” ptá se Chandler. “My jsme teta Monica a strejda Chandler. Možná nás nepoznáváš, protože jsme s tvými rodiči nepromluvili už 17 let,” dodává Monica. “Byli jsme manželé, ale pak jsme prošvihli společný víkend a pak se všechno nějak podělalo. Kvůli tobě.”

Tak to vypadá, že manželství Chandlera a Monicy je snad zachráněno.

View this post on Instagram

Just woke up from the best nap of all time, happy 2020!! (ft. my poorly done photoshop) Hope everyone has an excellent year full of family, friends, and laughter!!

A post shared by Noelle Sheldon (@noelle.sheldon) on

Články - další články

Doporučujeme